Besök av Sima, Korak og Tibia

I uka som har gått har Sima vært på ferieleir her hos oss. Veldig moro å bli bedre kjent med henne, og hun har vært en utrolig enkel hund å ha på besøk. Fra onsdag til i dag har Korak med familie vært her på besøk. De har kjørt helt fra Bodø for å vise frem gutten sin, og det setter jeg utrolig stor pris på. Tusen takk for hyggelig besøk. Veldig moro å se hvordan han hadde utviklet seg. Utseendemessig er han en mindre hund enn Ace, men med en super størrelse. I tillegg er han utrolig lik Bajaz, og begge to har arvet hodet til mamma Lotta. Korak hadde det samme uttrykket i fjeset som da han var liten, så det var lett å kjenne ham igjen.

 

Onsdag ettermiddag tok også Tibia med sine eiere turen for å hilse på. Det var jo ekstra morsomt at de kom samtidig som Korak og Sima var her, slik at de fikk hilse på hverandre. Tibia er en veldig nett og fin tispe, og hun syns det var kjempestas å få møte de andre. For en herlig gjeng disse "valpene" fremdeles er. :-)

 

Tusen takk for at dere tok turen, alle sammen. Det er veldig hyggelig å kunne følge de små jordskjelvene på livets vei. :-)

Ace, Lotta, Nemi og Sima
Ace, Korak, Sima, Nemi, Lotta og Tibia. :-)
Tibia
Tibia
Korak sitter bamse. :-)
Korak
Frank, Julie, Korak, David og Margrethe
Her kommer jeg!
Sima slapper av i skyggen.

Kommenter gjerne nyheten:

  • Kirsti • 20. juli 2012 kl. 20.36.53
    Så moro å se bilder av gjengen. Fine hunder! Jeg synes Tibia minner om den ene datteren til Spiff på det hodebildet. . :)

Nyhetsarkiv