Utstillingdebut

I går debuterte Ace og Lily på offisiell utstilling. Det var Norsk Retrieverklubb avd. Kongsvinger og omegn som arrangerte utstilling på Skarnes. Det er kun 10 minutter hjemmefra, så da slapp vi å stå veldig tidlig opp for å rekke det. :-)

 

Det var rasedommer Kirsi Nieminen fra Finland som dømte. Både Ace og Lily stilte i juniorklassen (9-15 md). Ace fikk excellent og endte som nr. to i klassen. Lily fikk excellent og endte som nr. fire i klassen. Lotta har ikke vært mye stilt, og i går stilte hun for tiende gang i løpet av fire og et halvt år. Hun endte opp med excellent og CK og ble plassert som nr. to i bruksklassen. Lily ser ut som en typisk junior med lite pels og lite kropp, så nå skal hun få vokse litt mer og få mer pels før hun skal på utstilling igjen. Ace har både mer kropp og pels, så vi får se om det blir noen flere utstillinger fremover. Lotta syns jeg (helt subjektivt selvfølgelig) er veldig fin nå, men ettersom jeg prioriterer jaktprøver i høst med henne, er jeg litt usikker på om det blir flere utstillinger i år. Vi får se hva tiden viser. Uansett er jeg veldig fornøyd med gårsdagens resultat på mor og barn da de fikk veldig fine kritikker, alle tre. :-)

 

I morgen skal Ace HD-røntges. Han blir den første i kullet som gjør det, og jeg er selvfølgelig spent på resultatet. :-)

Bildet er tatt 17. mai. Vi går ikke kledd i bunad på utstilling. ;-) Fra venstre er det Lily, Lotta, Nemi og Ace. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv