1-årstreff

I går hadde vi 1-årstreff her hjemme hos oss. Det var dessverre ikke så mange som kunne komme, men det var moro å treffe igjen de som kom. Heidi Kvan fra Meneo Hundesenter var her og holdt et lite kurs for oss. Håper dere fikk mange gode tips til videre trening der. Vi var innom bl.a. avlevering, innlæring av søk og gå pent i bånd. Jeg skal iallfall ut og trene "gå pent i bånd" med Ace. :-)

 

Ask og Bajaz har jeg ikke sett siden valpetreffet i oktober i fjor. Jammen hadde de vokst og blitt store, flotte gutter. Bajaz er fremdeles minstemann i flokken når det kommer til høyde, og Ask er omtrent like høy som Ace. Etter å ha trent i godt over to timer, var de ganske utslitt, så da avsluttet vi med en lekeøkt i hagen. De storkoste seg sammen, og jeg vil tro det var noen ettåringer som sov godt i natt. :-)

 

Tusen takk for at dere kom. Det var veldig moro å se både dere og hundene igjen. :-)

Ask skal ikke se når matfar legger ut ballen han skal finne etterpå. :-)
Finner du noe, Bajaz?
Jeg fant, jeg fant!
Ask
Lily
En sliten Bajaz :-)
Bajaz har stilt seg opp helt selv.
Ask er også sliten. :-)
Vi henter oss en ball!
Ask, Bajaz og Lily. :-)
To gode brødre. :-)
Ask
Lily

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv