Tina og Tibia har tatt bronsemerket

Tina og Tibia Tina og Tibia

Forrige lørdag fikk jeg en hyggelig melding fra Tina og Tibia (Non Blondes China) om at de hadde bestått bronsemerkeprøven. Selv om Tibia er en pubertetslus for tiden, kom de seg gjennom alle øvelsene uten null. Flinke jenter!

 

Jeg regner med at de fleste av valpekjøperne nå merker at puberteten er godt i gang. Stakkars Ace har ikke hatt det lett de siste ukene. Ikke nok med at han selv er i puberteten, men så fikk mamma Lotta i tillegg løpetid. Da var det ikke lett å være Ace. Men nå er det heldigvis over, og det er forhåpentligvis et år til neste gang.

 

God påske til dere alle, uansett om den feires på fjellet eller ved sjøen, i byen eller på landet. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Julie • 19. april 2012 kl. 09.46.39
    Så koselig, vi merker det godt på korak at han er i puberteten

Nyhetsarkiv