Lotta fire år!

I dag er verdens beste Lotta fire år. Syns ikke det er så lenge siden hun kom til verden og deretter hjem til oss i Lørenskog, men på den korte tiden har hun altså rukket å bli stor jente. :-)

 

Vi feiret dagen med et jaktkurs i helga i regi av NRK avd. Oslo og omegn. Koselige og flinke kursdeltakere og en dyktig instruktør gjorde helgen topp. Fikk mange fine tilbakemeldinger på Lotta, men også kommentarer og tips på hva vi bør trene mer på for at alt skal fungere på alle avstander. I vinter skal vi trene følsomhet på fløytesignaler og dirigeringer på både korte og lange avstander. Jeg gleder meg allerede til det blir frost og jordet her ute kan tas i bruk igjen.

 

Søndag 13. november var Ace og Lily på nytt valpeshow i regi av Kongsberg hundeklubb. De ble begge nr. to i sine klasser igjen, men det var litt flere hunder med enn sist. Fikk fine tilbakemeldinger på begge to, og denne gangen greide de også å løpe mer før de måtte tøyse litt. Kjempekoselig var det også at Tina og Hallgeir hadde meldt på Tibia til valpeshowet. Tibia syns det var veldig moro med valpeshow, og dommeren var også veldig festlig. ;-) Vi har bestemt oss for å melde på til valpeshow i begynnelsen av februar i Tønsberg (NRK avd. Vestfold), og vi kommer til å møtes noen ganger før det for å trene litt til utstillingen. Om det er noen andre av valpene som vil være med på det, er det bare å gi beskjed.

 

For et par uker siden fikk jeg e-post fra Trondheim med mange fine bilder av Solan. Han stortrives i Trøndelag og har det helt supert hos Heidi og Ivar. Det blir mange turer i skog og mark, og nå er de også ferdige med valpekurset som de har gått på. Etter jul blir det videregående kurs og valpeshow. Tusen takk for at dere tar så godt vare på Solan. :-)

Lotta viste tidlig at hun er skapt for fart og spenning. Her er hun 15 uker gammel. <3
Mye spennende for Solan å snuse på ute på tur.
Solan skuer utover sitt kongerike. :-)
Lunsjen er straks klar. :-)
Øver på å stå fint.

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv