Valpeshow, NRK avd. Telemark

I helga var vi på Ace og Lilys første valpeshow. De stilte i klassen 4-6 måneder. Ace stilte mot en annen Ace og endte som nummer to. Han fikk en veldig fin kritikk med "very promising puppy", så det er jeg godt fornøyd med. Lily stilte mot to andre tisper og endte også som nummer to i sin klasse med en veldig fin kritikk. Begge to må nok trene enda mer på å stå og løpe pent (spesielt det siste ;-)), for det var veldig mye spennende som foregikk inne i ringen. Det er jo masse nye lukter og andre hunder, så de små trenger litt trening før de skjønner hva som foregår og hva de skal gjøre der inne. Men de er jo valper, og da er det lov til å tulle og tøyse litt. :-) Litt spesielt var det også å se sitt eget kennelnavn for første gang i en katalog. :-)

 

Jeg hadde selvfølgelig glemt igjen mitt kamera hjemme, men fikk to bilder av Lily i ringen som Kathrine Gunstad tok (hun eier den andre Ace-en). Prøvde å ta noen nye bilder av Ace i går, men han syns ikke det er så moro å stå stille for å bli fotografert, så vi kommer sterkere tilbake på bildefronten. ;-)

 

Neste valpeshow er om 13 dager. Da skal vi til Kongsberg og prøve lykken der. Uansett resultat er miljøtreningen gull verdt for de små. :-) 

Lily i ringen :-) Foto: Kathrine Gunstad
Lily i ringen :-) Foto: Kathrine Gunstad