Valpetreff

I dag har det vært valpetreff for "Little Earthquakes"-kullet her hjemme hos oss i Nordbygrenda. Fem av valpene kom i tillegg til Ace, så da var seks av elleve valper til stede. Det er ikke dårlig med tanke på at de resterende valpene bor ganske langt unna. :-)

 

Det var så moro å få sett dem igjen. Alle sammen har strekt seg veldig og blitt skikkelig langbeinte, men Ace er fremdeles den største. Ellers er de utrolig typelike og en veldig trivelig gjeng med valper. Det er ingen tvil om at de har fått gode hjem, alle sammen. :-)

 

Anne Cath ville også være med på valpetreffet i dag, så hun gikk rundt i utkanten av jordet og hilste på Ask hver gang han kom i nærheten. Det var tydelig at hun kjente dem igjen, for hun er ikke slik mot andre hunder som kommer hit.

 

Vi var dessverre litt uheldige med været, men fikk nesten én time uten regn. Da gikk vi gjennom det grunnleggende i jakttreningen og øvde litt på fot, sitt og bli. Etterpå fikk de prøve seg på de første dirigeringsøvelsene der vi brukte godbitskåler. Da det begynte å regne, fikk de leke litt før vi gikk inn og snakket om hvordan det har gått etter at de kom til sine nye hjem. I tillegg snakket vi litt om pelsstell og utstilling.

 

Tusen takk for at dere kom, alle sammen. Jeg gleder meg allerede til neste valpetreff som blir til våren/sommeren. :-) 

Familieportrett: Uno, Ask, Bajaz, Ace, Tibia, Lily og Lotta ♥
Magne & Bajaz
Gry & Uno
Hallgeir, Tina & Tibia
Tonny & Ask
Anne Cath ville også være med på valpetreffet. Her hilser hun på Ask og Trine.
Ace
Ask
Lily
Tibia
Tibia er glad i kongen sin.
Bajaz
Uno, Ask og Ace
Ask, Uno og Ace
Hanna og valpene
Lily, Bajaz og Tibia
Lily, Tibia og Bajaz
Tibia, Bajaz og Lily

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 11. oktober 2011 kl. 19.35.50
    Kjempekoselig at dere kom. Gleder meg allerede til vi ses i Kongsberg til valpeshow. :-)
  • Tina • 10. oktober 2011 kl. 21.10.23
    Hei!

    Tusen takk for hyggelige valpetreff. Det er helt utrolig at de har blitt så store! Syns ikke det er lenge siden jeg ventet i spenning på hver oppdatering om parring, ultralyd og valping. Sees på Kongsberg i november :-)

Nyhetsarkiv