Uno har fått nytt hjem

Da har Uno også fått seg nytt hjem, og han har reist til Eidsvoll for å bo hos Gry med familie. Der kommer han til å få det kjempeflott hos en aktiv og hundeglad familie. Ikke bor han langt unna heller, så jeg håper jeg får sett ham en del. På stamtavlen får han navnet Non Blondes Tear In Your Hand, men til daglig beholder han navnet Uno. Lykke til med verdens beste Uno. Jeg håper han blir det familiemedlemmet dere ønsker dere. :-)

 

Da er "valpeperioden" over her hos oss. Ace er jo igjen og er i alle høyeste grad en valp ennå, men alle andre er hos sine nye familier og trives der. Det første valpetreffet blir 9. oktober. Jeg håper en del av dere har anledning til å komme. Det blir også nye treff til våren og sommeren igjen. :-)

 

Ettersom valpene nå har blitt så store, var det på tide for Lotta å starte treningen igjen. Vi var med på jaktprøve i Østfold både lørdag og søndag forrige uke. Det ble null begge dagene, men  Lotta gjorde mye fint arbeid og jeg merket at hun har roet seg ganske mye ned fra i fjor. Det var derfor med et lite håp i magen jeg stilte til start igjen i går på avd. Oslos jaktprøve. Etter at jeg hadde blitt med rundt og sett på postene, var jeg ikke særlig optimistisk og bestemte meg vel egentlig for å ta det som en trening og fokusere på meg selv som fører. Det fungerte tydeligvis bra, for Lotta gikk veldig bra og var ganske så lydhør på mine signaler. Vi endte opp med en 2. premie i åpen klasse, og det må vi si oss veldig fornøyd med. :-) Vi får en ny sjanse i Vestfold nå til søndag, men etter det er sesongen over og vi kan bruke hele vinteren til å trene og terpe på momenter. :-) 

Uno klar for action i den store verden. :-)
Gry, Erling, Line, Sondre og Uno.
Jaktprøve i Østfold Foto: Ann-Kristin Olsen
Lotta leverer and fra feltsøket. Foto: Ann-Kristin Olsen

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv