Valpene er tre måneder i dag :-)

I dag er det nøyaktig tre måneder siden denne herlige gjengen så dagens lys. Når jeg ser på hvor store de har blitt, er det litt rart å tenke på at da de kom ut, var de mindre enn hodene de har nå. :-)

 

Her har vi feiret dagen med å gå på oppdagelsesferd i nærområdet. Der fant vi både en badeplass og en gangbro over elva. Den måtte vi selvfølgelig teste, og begge to trasket over uten noen bekymringer. Tror det var verre for meg som var litt bekymret for at de skulle ramle utfor. Broa var nemlig ikke så bred og elva (sikkert en bekk om sommeren, men ettersom det har regnet så mye, er den nå ganske så stor og stri) var veldig fristende. Men vi kom oss trygt over og gutta fant noen vannpytter som var litt bedre egnet til å leke i enn elva for øyeblikket er.

 

Det har blitt mye bilkjøring på gutta de siste ukene, og det er helt tydelig at bilen har blitt et fint sted å være. Ikke engang når den står stille og de må sitte i buret og vente, protesterer de. Flinke guttene til matmor. <3

 

Ace og Uno hilser til sine ni brødre og søstre og håper alle har en fin dag og at de får noe ekstra godt å tygge på. Her skal de få hver sin grisehale for å feire at de har blitt "store" gutter. :-)

Fint å trene innkalling når de er løse i skogen :-)

Den skal tidlig krøkes som god flat skal bli. ;-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv