Non Blondes Tear In Your Hand "Uno" er for salg til rett hjem

Har du lyst til å være aktiv med hunden din og ønsker deg en herlig liten flatgutt, kan Uno være den rette for deg. :-)

 

Uno er en sjarmerende liten fyr på tre måneder. Han kommer fra et kull på elleve valper, åtte hannhunder og tre tisper. Uno er igjen her hjemme hos oss med sin bror Ace, men han vil gjerne ha et eget hjem der han slipper å dele på oppmerksomheten med broren sin.

 

Her hjemme er han selvfølgelig med på alt som de andre hundene også er med på. Vi har i løpet av den siste måneden begynt på valpekurs, og han er en lettlært liten gutt. På valpekurset får de også omgås andre hunder av ulike raser, så han blir godt sosialisert. Han er ikke den tøffeste gutten i gata, men utforsker heller ting litt mer rolig. Blir han redd, stikker han ikke av, men stopper opp litt før han går og undersøker forsiktig det som skremte ham.

 

Uno har også vært med på fjelltur der han oppførte seg helt eksemplarisk. Vi bodde på hytte sammen med tre andre hunder, men det gikk helt fint. Han sov hele natta og var helt stille i bilen under kjøreturen.

 

Kunne du tenke deg å høre mer om Uno, ta kontakt på telefon 99 03 47 56 eller e-post audgretehanson@gmail.com

Uno på fjelltur.
I full fart! Uno først, bror Ace bak.

Uno er flink på innkalling. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv