Valpene er tolv uker :-)

I dag er det tolv uker siden Lottas valper kom til verden, og jeg håper det går bra med alle sammen! Det er så koselig å få tilbakemeldinger fra dere på hvordan det går med de små.

 

Uno er fremdeles igjen her hjemme, men det er flere som har vist interesse, så jeg håper han får et godt nytt hjem om ikke lenge. Så lenge han er her får han selvfølgelig være med på alle våre aktiviteter, og i går var vi på valpekurs igjen. Det var en berner sennen og irish soft coated wheaten terrier der i går, og det var moro å hilse på noen andre raser.

 

Fra torsdag til lørdag forrige uke var vi på hyttetur på Ringebufjellet. Ingen sak å ha med seg to så greie valper på tur. De oppførte seg helt eksemplarisk og storkoste seg på tur. Vi gikk en ganske lang tur for dem på torsdag, og da fikk de sitte i hver sin ryggsekk på slutten av turen.

 Det tar tre timer å kjøre til Ringebu, så en kan trygt si at Ace og Uno nå er godt vant med å kjøre bil. :-)

 

I dag skal de til veterinæren og få 12-ukersvaksine. Det går sikkert helt fint som alt annet har gjort. Jeg håper alle de andre valpene også takler besøket hos veterinæren bra. :-)

Ace slapper av i sekken. Foto: Ann Cathrin Solbakken
To slitne gutter. :-) Foto: Ann Cathrin Solbakken
Ace
Uno
Ace
Uno først, Ace bak.
Brødre i blodet. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

 • Aud Grete • 30. august 2011 kl. 21.48.29
  Tusen takk for det, Margrethe. Jeg har vært veldig heldig med valpekjøperne mine også. :-D De virker å være en veldig fin gjeng, disse valpene. Ace og Uno tok veterinærbesøket med stor ro og syns det var veldig fint med alle godbitene de fikk. :-)
 • Margrethe • 30. august 2011 kl. 13.27.16
  Kjempefine bilder :-))
  Å kjøpe hund i fra deg, kan anbefales. Det er tydelig at du har gjort et godt valg av foreldre til de små. Fikk masse skryt av vetrinæren i går når vi var med Korak. Han har et veldig godt lynne og stresser ikke :-))
 • Tina og Tibia • 30. august 2011 kl. 10.55.53
  Så bra at du har flere interesserte kjøpere. Utrolig søtt bilde av Ace i sekken!

Nyhetsarkiv