Bare to valper igjen :-)

I går var de små jordskjelvene hele elleve uker. Utrolig hvor fort tiden går. Jeg så små nyfødte valper i helga, men det er rart å tenke på at valpene her har vært så små. :-) Gutta feiret dagen med et bad i bassenget. De var skikkelig tøffe og rullet seg rundt. Tror kanskje de ikke hadde vært så tøffe om det hadde vært vann i bassenget. ;-) Jeg hadde nemlig tatt ut vannet for å skifte det, og da ble det kjempemoro å leke der. I tillegg fikk de ormekur igjen i går. Heller ikke denne gangen kom det noen spolormer, så da går jeg ut fra at de er kvitt dem for nå. Men spør gjerne veterinæren når valpene skal ha sine 12-ukersvaksiner, om dere skal gi dem flere behandlinger fremover.

 

I dag reiste Morten Minstemann til sitt nye hjem i Drammen hos Hanna, Marte, Hilde og Magne. Han heter nå Non Blondes Me And A Gun og Bajaz til daglig. Jeg får håpe han ikke lever helt opp til navnet sitt. ;-) Jeg fikk melding om at han var kommet vel frem og gikk rundt for å gjøre seg kjent i huset. Jeg håper natten går bra også.

 

Jeg fikk telefon i dag om at alt går bra med Ask som flyttet lørdag. Han har funnet seg godt til rette og har til og med lurt seg opp i senga for å sove. På svømmetur har han også vært. Tror nesten jeg må ta med Uno og Ace opp til badeplassen her en dag for å se om de har lyst til å bade. :-)

Bursdagsfest i bassenget. :-)

Morten Minstemann, nå Bajaz, er klar for avreise. <3
Bajaz, Hanna og Marte. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 16. juli 2017 kl. 19.34.38
    Hei. Bassenget fås kjøpt i de fleste lekebutikker. Beregnet på vannlek eller som sandkasse.
  • Gerd Østby • 15. juli 2017 kl. 14.31.26
    For noen herlig hunder dere har. Ser at de har et rosa basseng å leke. Et sånt basseng kunne jeg også tenke meg. Jeg lurer derfor på hvor dere har kjøpt det. På forhånd takk for hjelpa, og fortsatt god sommer.

Nyhetsarkiv