Bare tre valper igjen :-)

I går reiste Vero, fra nå Non Blondes Leather "Ask", til sitt nye hjem i Gjerdrum. Der skal han bo hos Oda, Sondre, Trine og Tonny som har hatt flere flat-er før, og han kommer til å få det kjempefint. Gjerdrum er heller ikke så langt unna, så jeg håper jeg får sett han igjen ved flere anledninger.

 

Før Ask ble hentet, kjørte jeg opp til vår kjære veterinær, Margunn, ved Moelv. Valpene lå i buret og de voksne bak i bilen. Det kom ikke mange protestene, så nå virker det som om de er ganske vant med bilkjøring. Der oppe fikk de ny helsesjekk, og alle var fremdeles friske og raske. De fikk også hilse på ches-en Tassen. Han er litt over ett år og var egentlig mest interessert i Lotta. ;-) Men det er veldig fint at de får hilse på greie hannhunder som ikke er flat også.

 

Senere på kvelden var vi en tur hos Lottas oppdrettere. Kikka, som eier pappa Sony, var en snartur i Oslo (NKK Bjerke), så vi kjørte ned for å vise frem de tre valpene som er igjen her. Hun syns de så fine ut og at de var veldig typelike. Hadde hun sett alle som har reist, hadde hun nok sagt det samme, for det har jo vært litt vanskelig å skille de fra hverandre når de har løpt rundt her.

 

Jeg håper det går bra med alle sammen. Noen har hatt sine første dager alene hjemme nå som feriene er over. Jeg er litt spent på hvordan det har gått, men krysser fingrene for at de har taklet den overgangen helt fint. :-)

En nybadet Ask klar for avreise.
Ask, Sondre og Oda. :-)
Noen bilder fra besøket hos Erik, Randi og Bjørn på Jessheim. Det er ikke lett å gå med en valpeflokk i beina. :-)
Bjørn og Morten Minstemann :-)
Hundeglade barn og barneglade hunder. Ace, Erik og Randi koser seg sammen. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv