Valpene er ti uker gamle

I dag er det ti uker siden valpene til Lotta så dagens lys, og det er to uker siden førstemann (eller førstejente) forlot redet. Jeg håper det fortsatt går bra med alle sammen. Det er så hyggelig å få tilbakemeldinger på hvordan det går fra dere alle. :-)

 

Her hjemme er det travle dager med fire valper som skal ha sitt, og to voksne hunder som nå har begynt treningen igjen, derfor går det litt lenger tid mellom oppdateringene. Lotta har begynt på jaktkurs og er påmeldt tre jaktprøver i september. Vi vet ikke om vi har fått plass ennå, men vi håper det. :-)

 

I går begynte jeg på valpekurs med firkløveret som er igjen her hjemme. Det var egentlig Ace som skulle gå der, men Kirsti har gitt meg lov til å ta med alle sammen slik at de får sosialisert seg med andre valper av mange ulike raser, og trent litt også. Vi begynte med å trene sitt, og i dag har jeg hatt en økt med hver enkelt med innkallingstrening. Det syns de var moro! Ikke engang Anne Cath greide å avlede de helt når jeg ropte "kom". Flinke småguttene det.

 

Senere feiret de dagen med å få løpe rundt i hagen og leke med Nemi og Lotta. Der har de ikke vært løse alle sammen før, så de ble kjempesliten og sovnet med én gang etterpå. Det er mye regn om dagene nå, men jeg prøver å la dem være ute så mye som mulig og tar dem inn igjen for å sove. Jeg prøver også å få trent litt på å tisse ute og ikke inne, men det er ikke så lett når de er fire. Men rutinene nå er iallfall at de slippes ut i hundegården straks de har sovet eller spist. Håper det vil hjelpe litt. :-)

 

De tre valpene som ennå ikke er solgt, har fått "navn". Jeg fant ut at jeg ikke kan gå og kalle dem "venstre foran" osv., så jeg valgte navn som sto til merkingen. Venstre foran kalles nå Vero, umerket kalles Uno og dobbelt foran er Morten Minstemann. Den eller de som kjøper valpene kan selvfølgelig endre navnene. Det er ikke noe problem for hunden å bytte navn. :-)

Korak lukter på blomstene i Bodø. :-)
Korak på stranda.
Ute på svømmetur. :-)
Vero øver på å "sitte bamse" ;-)
Morten Minstemann på valpekurs. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 18. august 2011 kl. 12.32.16
    Hei, og takk for hyggelig melding.

    Prisen på valpene er 11 000 kroner. Det er det de fleste tar nå for tiden for en flatvalp. :-)
  • Solveig. • 17. august 2011 kl. 18.55.02
    Så fine di var, å Morten minstemann var et hærlig navn. Dette navnet ønsker vi oss på neste hund også:-)) Håper di får gode hjem. Drømmer om en liten valp igjen har en flott flatt gutt på to år, og ønsker etterhvert en kompis til ham:-)Hva tar du for valpene dine?

Nyhetsarkiv