Dag 65 og 66, kanskje litt ute av telling ...

Nå er jeg snart helt ute av dagtellingen her, så det er kanskje på tide å avslutte den. :-)

 

Det er fire gutter igjen her nå. Ace, umerket, venstre foran og dobbelt foran. De storkoser seg og har det helt topp ute i det fine været. I dag skal de få være med på en liten skogstur.

 

Tirsdag fikk de fem som var igjen sin ormekur. Denne gangen var det ingen som ble dårlige, og det kom heller ingen spolorm ut. Supert!

 

Onsdag ettermiddag reiste lille høyre foran, fra nå av Non Blondes Crucify "Aron", til Brumunddal. Der skal han få det fint sammen med Håkon, og han får også lov til å være med på jobb. Tenker han kommer til å storkose seg der. Lykke til med godgutten. :-)

 

Onsdag kveld startet Lotta og jeg på jaktkurs med Meneo hundesenter. Kurset heter "Veien til EK", så nå håper vi at det skal gå i boks etterpå. ;-) Det må nok en god del egentrening til også, så vi får bruke tida framover til å repetere på alt som Lotta har hatt fri fra de siste månedene. Men det var helt klart at hun syns det var supert å få trene igjen, og hun forholdt seg også veldig rolig og taus da vi jobbet. Da ble mor glad. :-)

 

Jeg har forresten laget en liten gruppe på Facebook for de av dere som er der. Den heter "Kennel Non Blondes". Bli gjerne med i den. Etterhvert vil også valpene få sin egen side her på hjemmesiden der jeg kan legge ut bildene jeg får fra dere og annen informasjon om dem. :-) Det er så koselig å høre fra dere og at det går bra med alle sammen. Det varmer en "gammelmatmors" hjerte. :-D

Aron nybadet og klar for avreise til Brumunddal.
Aron og Håkon
Lily syns det var litt kaldt på bakken og klatret opp på stolen for å sove. :-)
Og har det først fungert én gang, så fungerer det nok flere ganger. ;-)
Fineste Solan har funnet seg godt til rette i Trondheim. :-)
Heidi og Solan tar seg en liten hvil på gulvet.
Solan har fått egen sofa ... ;-)
... og sitt eget pinnsvin. :-)

Vann er kult!

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv