Dag 60 og 61, bare seks valper igjen

I går dro "umerket tispe", fra nå Non Blondes Little Earthquakes "Lily", til sitt nye hjem. Hun skal bo hos min venninne Mette og hennes familie i Vormsund. Det er bare 20 minutter herfra, så henne får jeg se mye til. Hjemme har de flatten Tin-Tin og goldenen Kita, så der skal Lily få litt å bryne seg på. På vei hjem hadde hun pepet litt, men vel fremme var det moro å hilse på de to andre hundene. I natt sov hun hele natten, men hun er jo godt oppdratt. ;-)

 

Jeg har også hørt fra de tre andre som har reist, og det går bra med alle sammen. Korak takler lyden av både jagerfly og hurtigruta med glans, og Casper har hatt sitt første møte med stranda og skikkelig regnvær. Tibia har begynt å kjenne igjen hvor hun bor og koser seg i hagen sin.

 

I dag formiddag reiste "venstre bak", fra nå Non Blondes Precious Things "Solan", til Trondheim og sitt nye liv der. Turen oppover hadde gått veldig bra. Litt sutring i starten, men så hadde han slappet av og sovnet. Da de hadde stoppet, kom det store trailere forbi, men han brydde seg ikke noe om lydene. Det virker som om hele gjengen tåler ulike lyder veldig bra. :-)

 

I dag har jeg også endelig bestemt meg for hvilken hannhund som skal være igjen her hjemme. Det blir "dobbelt bak" som blir igjen her. Han får navnet Non Blondes Silent All These Years på stamtavlen, men kalles Ace til daglig. Jeg håper virkelig at han lever opp til begge navnene sine. Dette er hannen jeg passet litt ekstra på i begynnelsen fordi han gikk litt sakte opp i vekt. Nå har det endret seg og han er størst av dem alle. :-)

En nybadet Lily klar til avreise. :-)
Lily, Maja og Mette
Solan nybadet og klar for å reise. :-)
En siste lekestund med mamma.
Solan, Heidi og Ivar
Ace og meg
Ace

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv