Dag 58 og 59, bare åtte valper igjen hos mor

I går reiste lille "høyre bak", nå Non Blondes Winter "Korak", til Bodø sammen med Margrethe. En lang flytur, men gutten taklet det hele med å sove seg gjennom turen. Lotta var med på flyplassen for å gi litt ekstra støtte, men jeg tror egentlig ikke at Korak trengte det. Han virker som en særdeles trygg og stødig gutt som ikke så lett lar seg vippe av pinnen.

 

Jeg fikk melding da de var kommet frem også, og han sjarmerte seg nok fort inn i hjertene i familien. Lykke til med Korak. Jeg håper han blir et flott familiemedlem som dere kan ta med dere over alt. :-)

 

I dag reiste ikke fullt så lille "merket under", nå Non Blondes Happy Phantom "Casper", til Søgne med Lene og Svein. Det va nok tre spente barn som ventet hjemme på at de skulle komme hjem med det nye familiemedlemmet. :-)

 

Casper gråt litt i starten av turen, men så sovnet han og lå med beina i været. Det ble litt mer gråting også, men etter at han kom frem og fikk hilse på resten av familien, har han bare storkost seg og nyter all oppmerksomheten. Tenker han syns det er fint å ikke måtte dele den med ti andre søsken. Lykke til med Casper. Han vil nok stortrives på Sørlandet med dere. :-)

 

Jeg har også fått sms og e-post fra Tina og Tibia. Alt går bra der, selv om Tibia tisser mer inne enn ute foreløpig. Tibia har også fått leke med kong, og det syns hun var kjempemoro. :-)

 

Nå merkes det godt at det bare er åtte valper igjen. Lydnivået er litt mindre, og det er betraktelig lettere å ha oversikt over dem. Det virker ikke som om Lotta bryr seg om at noen har reist, men det er jo egentlig bare bra. :-)

Non Blondes Winter "Korak" nybadet og klar for avreise til Bodø.
Lotta, Korak og Margrethe på Gardermoen.
Korak og Margrethe
Casper er nybadet og klar for avreise til Søgne.
Casper, Lene og Svein
Casper vel fremme i Søgne. <3

Lily (umerket tispe) viser de andre at det går an å bade. :-)

Man skjønner at valpene begynner å bli store når de kan ligge på bakken mens de får litt melk av Lotta. <3

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv