Dag 57 og det er bare ti valper igjen

I dag kom veterinæren hjem til oss for å undersøke alle valpene, chipmerke dem og gi dem helseattester. Alle er friske og raske, men ikke alle syns det var like moro å bli studert fra topp til tå. Men det var ingen tvil om at alle hadde vært på bordet før, for ingen var redde for det. Tror faktisk de fleste forventet å få leverpostei da de ble løftet opp. :-)

 

Nå er hundegården helt ferdig, og valpene får løpe fritt omkring sammen med Nemi og Lotta. Det liker de veldig godt! Yndlingsplassene er enten under trappa eller under buskene i hagen. Der går det nemlig an å grave. :-)

 

I ettermiddag reiste tispen merket høyre foran til sitt nye hjem. Hun heter Non Blondes China på stamtavlen og Tibia til daglig. Hun skal bo hos Tina og Hallgeir. Tina har tidligere hatt godkjent redningshund i Norske Redningshunder, og det er målet med lille Tibia også. Jeg håper virkelig at de lykkes med det. :-) Jeg har fått melding i kveld om at alt går bra, men at Tibia piper litt. Det går nok fort over når hun blir vant til å være der. Takler hun sitt nye liv på samme måte som hun taklet det å bli satt i dusjen og få sin første ordentlige shampovask, er det ikke mye som vil skape problemer for denne jenta. Hun tok det hele på strak arm og koste seg veldig med å bli tørket med masse håndklær etterpå. Masse lykke til med Tibia.  Jeg gleder meg til å se dere igjen. :-)

Tibia nybadet og klar til å reise
En siste lekestund med mamma
Tibia, Tina og Hallgeir

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv