Dag 56 og valpenes siste dag som samlet flokk

I dag har vært valpenes siste dag sammen som samlet søskenflokk. Den første av dem reiser til sitt nye hjem i morgen. Så går det slag i slag med én valp som reiser hver dag frem til helga.

 

Det har vært mange på besøk i dag. Min søster og ungene hennes var her i dag, og i ettermiddag kom Kirsti, Elisabeth, Maja og Mette også. Så valpene hadde nok å henge tennene i i dag. ;-)  Kirsti tok en del bilder av valpene både i fri dressur og oppstilt på bordet, så jeg håper det kommer noen bilder her om noen dager.

 

Mette hadde med seg golden retrieveren Kita som valpene skulle få hilse på. De har jo aldri sett en gul hund før, så det var merkelige greier. Hele gjengen kom løpende først, men så ble det både litt skummelt, ekkelt og noen syns det var så kjedelig at de sovnet. Kita ble her inne så lenge at de valpene som syns det var litt skummelt, fikk hilst litt mer på henne og løst ut situasjonen.

 

Etterpå kom valpene opp på verandaen og hadde en skikkelig lekestund med Lotta. De løp ut og inn som de ville (noen prøvde seg faktisk på trappa opp til 2. etasje også), og fikk herje rundt en stund. Da jeg til slutt hadde dem i valpebingen, sloknet de én etter én utrolig fort. Det var faktisk bare to som sutret litt, men etter fem minutter sov alle elleve søtt.

 

I morgen kommer veterinæren for å undersøke dem, og de skal få mikrochip. Håper de takler det like bra som de har taklet alt annet. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Jon • 3. august 2011 kl. 15.00.58
    Koselig video! :) Fine valper.

Nyhetsarkiv