Dag 54 og 55

Det har vært nydelig vær i helga, så valpene har vært ute til langt på kveld. Men i dag var det litt tordenvær og en skikkelig regnbyge, så da måtte de inn litt. Det er fint å se at de små valpene overhodet ikke bryr seg om at det tordner som bare det. Enten bare leker de som om ikke noe har skjedd, eller så sover de seg gjennom det. :-)

 

Nå er hundegården snart ferdig, så i dag har valpene fått lov til å være løs sammen med både Nemi og Lotta. Nemi syns nok de er en plage til tider, men valpene syns det er veldig moro å være sammen med henne. Jeg har prøvd å stenge igjen alle steder der de har begynt å grave, men de finner seg fort et nytt sted som fungerer like fint (syns de iallfall selv).

 

Etter at de fikk være løs i hele hundegården, måtte jeg stenge av trappa opp på verandaen. Den er nemlig kjempegøy å gå opp, men ikke fullt så lett på vei ned igjen. Det har vært et par som har trillet ned den i dag, men ingen har slått seg. Men når den er stengt igjen, får de voksne hundene litt problemer, og Lotta fant fort ut at det ikke var vanskelig å flytte på stengselet for å komme seg opp. Ikke lenge etter sto både Lotta og en haug med valper inne på stua. Med andre ord må jeg finne på noe annet lurt for å holde dem der inne i morgen. Men i kveld var det faktisk praktisk at de gikk opp trappa selv, for da kunne jeg bare stå inne ved valpebingen og løfte de opp der da de kom inn. Kun to valper var igjen ute, og de hadde heller ingen planer om å komme inn. De ville løpe mer. :-)

 

I kveldinga kjørte jeg de voksne hundene opp til badevannet her slik at de fikk seg et bad. Moro å gjøre seg litt kjent her også og sondere terrenget for fine treningsområder. :-)

 

Det blir mange videoer i dag, både fra i går og i dag.

Tunnel er moro!

Vi er blitt veldig gode på å grave. ;-)

Fine treningsområder i Skogbygda. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv