Dag 52 og 53

De siste dagene har vi bygd hundegård, og valpene har vært med på hele prosessen. Valpegården er midt inne i det som skal bli hundegård, så de har fått med seg alt av lyder og bråk. Ikke mye redsel der i gården. Noen av de var til og med så nysgjerrige at de ville finne ut hva i alle dager man bruker et spett til, men heldigvis foregikk jobben med det utenfor valpegården så alle valpene var trygge selv om nysgjerrigheten var stor.

 

Senere på dagen i går greide de faktisk å bryte seg ut av valpegården et par ganger, og det gjorde de i dag også, så nå skal det bli fint å bli helt ferdig med selv hundegården slik at de ikke kommer seg lenger ut enn den. De syns selv det er utrolig moro å stikke av, og favorittstedet er å løpe under verandaen i full fart etter Anne Cath. :-) Ikke rart de var kjempeslitne og sovnet med én gang etter at de var fanget igjen og ble plassert i valpegården inne i stua.

 

Jeg prøver nå å fordele valpene på valpekjøperne, men jeg skal gjøre noen tester til i løpet av helga før jeg endelig bestemmer meg. Men jeg er iallfall i god gang med jobben.

 

Dessverre er det ingen video eller bilder i dag, men vi kommer sterkere tilbake i løpet av helga. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Liv Heier • 31. juli 2011 kl. 14.34.07
    oi her har det skjedd ting ; ) store flat babyer som snart skal reise ut i verden, lykke til med valpekabalen! gleder meg til å treffe den lille som blir igjen hos deg til høsten en gang!

Nyhetsarkiv