Valpene har fylt sju uker :-)

I går ble valpene sju uker, og det er utrolig hvor fort de sju ukene har gått. At det bare er én uke igjen til den første valpen reiser, er også ganske utrolig. Men nå begynner de å bli store og en merker godt at de krever mer og mer. Så det skal bli bra for dem å komme til sin nye hjem etterhvert der de slipper å dele på oppmerksomheten. :-)

 

Etter søndagens ormekur ble en del av dem litt småkvalme, kastet opp litt og fikk litt dårlig mage. Men i dag er heldigvis alle friske og raske igjen. Mandag var jeg inne hos veterinæren med tispe venstre foran. Hun har fått en vorte på haka, så jeg ville få sjekket dette. Jeg fikk beskjed av veterinæren om at den ville forsvinne av seg selv, og jeg syns allerede den er litt mindre. Hun taklet hele besøket veldig bra, men syns det ble litt trist på slutten. Da var det godt mamma og to brødre ventet i bilen. Etter en liten melketår sluknet de alle tre og sov hele veien hjem igjen.

 

I går satte jeg ut en stor leketraktor til valpene i valpegården. Den var spennende! De brukte lang tid i går på å undersøke og bite på den. For å feire sjuukersdagen fikk de smake griseøre for første gang. Det var stor stas. Lotta mente selvfølgelig at hun burde ha alle bitene selv, men det fikk holde med den ene øret hun selv fikk. :-)

 

I dag skal vi begynne å sette opp hundegård her, så jeg håper været holder seg fint slik at valpene kan få være ute og få med seg alle lydene. De har foreløpig ikke reagert negativt  på noen lyder, og det er bra. Her om dagen var det er voldsomt tordenvær, men valpene reagerte knapt på lyden, og sovnet godt da det sto på som verst. :-)

Nemi er populær hos valpene. :-)

Lotta leker mer og mer med valpene.

Traktoren er populær. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Ann Cathrin • 27. juli 2011 kl. 10.51.04
    Ser veldig idyllisk ut. Håper jeg rekker å få se noen av dem før de reiser.

Nyhetsarkiv