Dag 48

I dag rakk valpene å være ute i en liten time og spise lunsj før regnet kom, og siden har det regnet. Med andre ord har resten av dagen vært tilbrakt inne, og det syns valpene er ganske kjedelig.

 

De har fått ny ormekur i dag, og for at de skulle få riktig mengde, måtte jeg veie dem. Nå veier den minste 4,7 kg og den største 6,1 kg. Begge to er faktisk tisper, og så ligger alle hannhundene mellom dem. Nå begynner mengden ormekur å bli så stor at de protesterer mot å få den i munnen. Derfor er det nok lurt å blande den ut i litt mat neste gang. For noen av valpene blir neste gang i sine nye hjem, mens de som fremdeles ikke har reist, får en kur her om to uker.

 

Jeg tok ut én og én for å gi dem ormekur, og da fikk de løpe litt rundt her på stua, i gangen og på kjøkkenet også. Moro å se hvordan de ulike valpene tok den situasjonen. De fleste syns det var veldig moro at Anne Cath fyker som en rakett rundt her, så hun fikk dem løpende etter seg ganske ofte. Men hun syns tydelig at det er gøy, for hun inviterer dem ofte til lek. Jeg fordelte dette utover dagen slik at alle valpene var lys våkne da de fikk komme utenfor bingen. Om noen hadde blitt vekt, ville det ha påvirket atferden ganske mye, så jeg ville prøve å gjøre det så likt som mulig for å kunne sammenligne dem.

 

Tirsdag får jeg besøk av mine foreldre og min bror, så da håper jeg de kan hjelpe meg med å utføre enda flere tester på dem. Greit å ha noen som valpene ikke kjenner til å utføre en del av momentene slik at de ikke blir påvirket av meg. :-)

 

Nå har de fått smaken på tyggebein.
Her kommer jeg!

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv