Dag 45, 46 og 47

Jeg hadde egentlig tenkt å oppdatere i går kveld, men etter de tragiske hendelsene i Oslo og på Utøya, føltes det riktig å vente til i dag.

 

Torsdag var en hektisk jobbedag, men været var bra, så valpene fikk være mye ute. En nabo kjørte forbi og stoppet for å hilse på valpene. Det er veldig hyggelig. Jeg kjenner jo ikke så mange her ute enda, så da er det hyggelig at valpene får folk til å stoppe her. :-)  På ettermiddagen tok jeg én og én valp opp på hagebordet og trente med dem for å få dem til å stå pent. Det er greit å kunne det til vi skal ta bilder og ha veterinæren på besøk. Med leverpostei som bestikkelse sto etterhvert hele gjengen og logret. Etterpå fikk alle klipt klør og jeg passet på å se over ører og hele dem. Det er lurt å trene litt på dette slik at valpene blir vant med mye håndtering. De fleste oppførte seg ganske så bra, selv om de til tider syns det er kjedelig å klippe klør.

 

I går begynte ferien min, og nå har jeg fri til valpene har reist hjemmefra. Vi fikk besøk av Berit og hennes to år gamle datter på formiddagen. Hun syns valpene var veldig søte, men litt skumle også. Anne Cath passet nok bedre både i størrelse og aktivitetsnivå for henne. :-) På ettermiddagen kjøpte jeg inn noen nye leker til valpene, og de falt virkelig i smak. Jeg har ikke sett dem så gira før på noe. Jeg må huske på å filme dem når de leker med dem.

 

Mette og Maja var her en tur på kvelden, så da det ble "leggetid" for valpene, sloknet de fort og sov faktisk helt til sju i dag tidlig. Det var åtte timer uten at jeg hørte et knyst fra dem. Tror de var slitne etter masse lek og kos den dagen.

 

I dag har været vært litt skiftende, så det har blitt en del turer ut og inn på valpene. Det var utrolig varmt i dag, så jeg tenkte at de kanskje ville prøve ut "badebassenget", men den gang ei. Det var en helt annen frøken som fant ut at det var moro. ;-)

 

 

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv