Dag 44

Det ble heldigvis fint vær i dag også, så da har valpene igjen tilbrakt det meste av dagen ute. Det er så utrolig mye morsommere å være ute enn inne, og det er også mye lettere for Anne Cath å komme seg unna når de løper etter henne. De siste dagene har nemlig valpene greid å "overfalle" henne to ganger, og da er det ingen kjære mor. De biter hardt, og jeg må gå inn og redde Anne Cath. Jeg vil jo ikke at noen skal skade seg, så jeg må passe godt på når de er sammen.

 

I ettermiddag har vi hatt besøk, og nå skjønner valpene helt klart hva det betyr at det kommer en bil på gårdsplassen vår. De kommer løpende til, og det gjør også Nemi og Lotta. Nemi syns nok det er utrolig urettferdig at valpene får så mye oppmerksomhet, så hun gjør sitt beste for å stjele litt av den. Det blir nok litt mer rettferdig fordeling av oppmerksomheten når det bare er Ace som er igjen her hjemme. :-)

 

Besøket hjalp meg med å filme valpene da de fikk mat og jeg blåste i fløyta. Selv om de er ganske så ivrige allerede når jeg kommer, er det ingen tvil om at fløytesignalet nå betyr noe helt spesielt for dem. Det er bra!

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv