Valpene er seks uker i dag :-)

I dag er valpene seks uker og det nærmer seg levering med stormskritt. Både i går og i dag har vi hatt koselig besøk av valpekjøpere. I går var May Bente med familie her. De skal ha en av tispene og hun skal hete Sima. De bor på samme sted som mine foreldre, så denne lille frøkna får jeg se en god del til. :-)

 

I dag hadde vi først besøk av en venninne fra Retrieverklubben. Hun har også flat, og ville gjerne hilse på valpene sammen med kjæresten. Tror de storkoste seg i valpekassa like mye som valpene gjorde. De hjalp til med å bære dem ut slik at de fikk være litt ute også. Etter at de dro, skiftet jeg på valpekassa inne mens valpene var ute. Det begynte å regne, men jeg hadde håpet å bli ferdig før valpene ble klissvåte. Slik gikk det ikke. Det var en forbauset gjeng som møtte meg da jeg skulle ta dem inn. De lurte nok fælt på hva det var som kom fra himmelen. Jeg fikk tørket dem med håndklær da de kom inn, og så sovnet alle sammen.

 

I ettermiddag ble det sol og fint vær, og det passet bra ettersom vi ventet på besøk fra valpekjøpere helt fra Trondheim. Heidi og Ivar har nok gledet seg lenge til å se valpene, og endelig var dagen her. :-) De skal ha en av guttene med seg hjem neste gang de kommer nedover. Veldig koselig at folk kommer så langveisfra for å se på valpene. Det setter jeg stor pris på.

Umerket tispe slapper av i skyggen av bassenget. :-)

Tror de lurer litt på hva Lotta gjør i bassenget. :-)

Både tyggebein og Anne Cath på besøk i valpegården. Det er lykke for de små. ;-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Heidi og Ivar • 20. juli 2011 kl. 09.40.31
    Hei. Det var med et stort smil at vi dro hjemmover til Trondheim i går kveld. Kjempekoselig å få hilse på alle sammen og se hvordan dere hadde det og så var det så utrolig godt å få se alle valpene i lag og vite at en av dem skal vi ha med oss hjem om litt over 2 uker - de var jo så herlige. Takk for titten!! Gler oss:-)
    Hilsen Heidi og Ivar
  • Hanne & Christian • 19. juli 2011 kl. 23.25.29
    Takk for titten i dag! Vi storkoste oss, ja! :) valpene var skjønne!

Nyhetsarkiv