Dag 40 og 41

I går var det kjempefint vær og valpene var ute hele dagen. Jeg satte inn et stort badebasseng til dem (i hardplast), men fylte det ikke med vann ennå. Tenkte de skulle få klatre litt på det før jeg fyller det med vann neste gang det blir fint vær. Skal man tro værmeldingen, kan det bli en stund til. Men de syns iallfall bassenget var veldig moro og klatret rundt på det.

 

De fikk også høre gressklipperen i går. Jeg kom ganske nær valpegården med klipperen, og den første gangen var det noen som ikke syns lyden var noe særlig. Men etter et par runder brydde de seg ikke lenger, og da jeg var ferdig med å slå plena, hadde alle sammen sovnet igjen. Greit å ha valper som tåler mye lyd. Det er også helt greit at de reagerer med redsel eller skepsis på slike ting så lenge de avreagerer fint etterpå og blir ferdige med det. :-)

 

Da jeg tok dem inn igjen i går kveld, protesterte de så heftig at jeg bare måtte filme det. Det er visst veldig kjedelig å måtte være inne.

 

I dag var de ute den første delen av dagen, men så måtte de inn pga. regn. Heldigvis fikk vi besøk av en venninne av meg og hennes to barn, så da ble det litt spennende å være inne også. Nå ligger de så søtt og sover i valpegården sin mens jeg sitter og jobber i 2. etasje. :-)

Hylekoret!

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv