Dag 38 og 39

I går var det kjempefint vær her, og valpene var ute fra ti om morgenen til sju på kvelden. Det er så stor stas å være ute nå at da de kom inn i går, satte de i gang med et hylekor av dimensjoner. De ville være ute mye lenger. Men ikke lenge etter at de var kommet inn, kom mine tre tantebarn på overnattingsbesøk, så da ble det en del action på dem allikevel.

 

I dag har de vært inne hele dagen pga. regnvær, og det merkes godt nå. De syns det er kjedelig å være inne så mye, så jeg håper det blir bra vær i morgen. Men de fikk seg en skikkelig lekeøkt med tantebarna i dag også, og i tillegg kom valpekjøperne Tina og Hallgeir på besøk. De skal ha en av tispene (Tibia) og er veldig spent på hvilken av dem det blir. Jeg vil tro det er flere valpekjøpere som venter i spenning på å få vite hvem som skal hjem til dem. :-)

 

Nå i kveldinga har valpene hatt noen voldsomme lekeøkter, og de har vært utrolig høylydte. Til vanlig er det faktisk en veldig rolig og stille gjeng, men nå har det tydeligvis skjedd en endring. Jeg var i vaskekjelleren en tur, og da hørtes det nesten ut som om jeg skulle få stuegulvet i hodet. :-)

Det er skikkelig moro å grave.
Anne Cath liker å leke med valpene.
Det anbefales å ha på sokker og sko når man skal sitte i valpekassa. Bare føtter ble ganske vondt. ;-)

Leken kan bli ganske intens, men jeg passer på og avbryter dem når det blir for mye. Men begge parter har stor glede av hverandre. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv