Dag 34

I går og i dag har valpene vært en god del ute. Været har vært såpass bra at det har gått an. Det er tydelig at de liker å være ute, og de storkoser seg med å løpe rundt og leke med hverandre.

 

I dag har vi hatt flere på besøk, men valpene sov stort sett under besøkene. I ettermiddag kom Lottas oppdrettere for å se på kullet. Det var moro. Da gikk vi gjennom hvordan de ser ut nå, og så kommer de tilbake igjen rett før de skal leveres. Etter at de har vært her den siste gangen vil jeg bestemme hvilken valp som skal hvor. Da tar jeg i betraktning både hvordan eksteriøret er og hvordan valpen har vist seg å være de åtte ukene her hos meg. Man har selvfølgelig ingen garanti for hvordan valpene blir som voksne hunder, men jeg håper at vi kan plassere dem ut til riktige hjem alt etter hva de skal brukes til foruten å være familiemedlemmer. Jeg vil jo at dere skal bli fornøyde med valpene som dere får med dere hjem. :-)

 

Jeg tok en del bilder i dag, men har ikke hatt tid til å gå gjennom dem ennå. Det håper jeg å få gjort i morgen. Derfor blir det et par videosnutter av valpenes lek som kommer i dag. Leken kan til tider høres ganske så voldsom ut, men det er en viktig del av valpenes utvikling å få prøve ut grensene sine sammen med sine søsken.

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 12. juli 2011 kl. 21.00.00
    De er skikkelig tøffe, og det er ganske så moro å både se på og høre på. Tror jeg har fått filmet leken med Anne Cath også i dag, så håper jeg får lagt ut den i kveld. :-)
  • lene • 11. juli 2011 kl. 22.42.28
    Skal si de "tøffer" seg allerede. Gøy å se på. Ja det blir spennende når du skal velge hvem av valpene som skal hvor. Jeg er sikker på at alle kommer til å bli fornøyde:)

Nyhetsarkiv