Vi har flyttet og er endelig på nett igjen

Da har vi flyttet, og er endelig tilbake på nett. Det har vært hektisk den siste uka, men valpene har taklet hele flytteprosessen med stor ro. De har fått være med på flere bilturer, hørt mange rare lyder og hilst på mange forskjellige personer. Etter at vi endelig kom oss inn i "nyhuset", kom det snekkere hit for å sette opp gjerde rundt tomta. Mens det var fint vær, fikk valpene være ute, og da fikk de høre alle lydene fra gjerdebyggingen. Ikke engang den store saga som bråker ganske så høyt, fikk de til å skvette. Jeg så at noen reiste litt bust første gang de hørte den, men så var alt greit. En trygg gjeng jeg har. :-)

 

Vi bor fremdeles i pappesker, men i går fikk jeg ryddet unna såpass at jeg kunne utvide valpekassa litt og gi valpene større spillerom innendørs. Men jeg håper på mye fint vær i juli slik at de kan være mye ute.

 

I uka som har gått har vi også hatt besøk av en del valpekjøpere. Takk for hyggelige besøk. Det har vært veldig hyggelig å hilse på dere, og jeg håper dere syns valpene er like fantastiske som jeg gjør. ;-D Jeg føler meg trygg på at valpene kommer til gode hjem når de skal reise herfra i begynnelsen av august.

 

Anne Cath tar nå mer og mer del i valpenes lek. Hun er ofte inne i valpekassa og har seg noen "bryterunder" med valpene. Ofte blir hun ganske så flattrykt når gjerne tre-fire valper kaster seg over henne, men hun hopper ut fra kassa når hun får nok. Men veldig ille kan det ikke være, for etter bare noen øyeblikk er hun der inne igjen og fortsetter leken. Jeg skal prøve å få filmet leken slik at dere får sett det.

 

Nå har valpene passert fire uker og blitt veldig store (syns iallfall jeg). Utviklingen går utrolig fort, og nå er de blitt ordentlige små flatter. Ettersom det er en uke siden forrige oppdatering, kommer det derfor i dag ganske mange bilder og noen videoer slik at dere skal få med dere litt av det som  har skjedd. Kos dere med dem. :-)

Valpene ute ved huset flyttedagen.
Huset vårt.
Den nye gjerdet.
Tester ut smaken på skolisser (4 uker)
Man blir trøtt av frisk luft (4 1/2 uke)
En liten Ferdinand ...
Her kommer jeg. :-)
Sovner sittende.
Fint med litt større tumleplass.

Dag 30

Dag 30 og valpenes første måltid ute. :-)

Dag 32

Dag 32

Kommenter gjerne nyheten:

  • Lene • 10. juli 2011 kl. 00.21.05
    Gratulerer med flott hus og diger hage. Det må være herlig å få så god plass. Når det gjelder valpene så er de jo bare helt nydelige:)Det er så morro å se hvordan de har næringsvett på godt Flattcoated vis! Så fint at de har fått prøvd seg litt i bil, og ikke minst at de blir vant til lyder og ulike mennesker. Vi koser oss virkelig med bilder og film:)

Nyhetsarkiv