Dag 24 og 25

I går var valpene med da jeg overtok nøklene til huset, og de fikk både sin første biltur og tur ut på gresset. Bilturen ut til huset er på 50 minutter, og den gikk overraskende bra. Jeg hadde Lotta i samme bur som valpene, og det kom ikke mange protestene i løpet av turen. Da vi kom frem, lå de fleste og sov. Kirsti kom en tur for å se huset, så vi satte opp en liten valpegård som de kunne være i. Det var virkelig moro å se hvordan de reagerte på det nye underlaget. De virket overhodet ikke redd, og etter kort stund løp de rundt og storkoste seg. Etter litt leking sovnet de én etter én. De fikk sove litt på gresset før jeg tok dem inn igjen i buret og vi kjørte hjem. På denne turen var de alene, men det gikk helt fint. Et par protester underveis, men ellers sov de hele turen.

 

I dag har vi hatt besøk av min venninne Nina som kom for å se på valpene. Hun syns selvfølgelig at de var veldig søte. Valpene var også hjemme alene da Nemi, Lotta og jeg dro ut til huset for å planlegge hvordan det nye gjerdet som skal settes opp til uka, skal bli. Fint å få det gjort så fort som mulig slik at hundene kan være en del løse. Valpene lå og sov da vi kom tilbake, så det hadde gått helt fint å være alene.

 

I morgen, søndag og mandag blir det veldig hektisk med pakking og flytting, så jeg garanterer ikke oppdatering. Men jeg skal prøve å få lagt ut noen av bildene Kirsti tok i går eller en videosnutt om jeg rekker det. :-)

 

 

Ute på gresset for første gang.
Det tar på å være ute.

Kommenter gjerne nyheten:

  • Lene • 5. juli 2011 kl. 23.04.33
    FANTASTISK!!! Så herlig å se dem på ute i det fri:)Håper du begynner å komme i orden litt etter litt. det er jammen litt av en jobb å flytte. Nydelig å få større plass da:)
  • Margrethe • 2. juli 2011 kl. 23.25.01
    Har du sett ka nydelig :-) De ser så myke og gode ut, utrolig blank pels.
    Lykke til med flyttingen... :-)

Nyhetsarkiv