Valpene er tre uker

I dag er valpene tre uker gamle, og de har blitt utrolig store. Størstemann er nå over 1,7 kg. Eller...jeg burde egentlig si størstedame, for det er faktisk den ene tispa som er størst. Hun har en egen evne til alltid å finne den patten med mest melk, og hun er som regel førstemann fremme ved maten og den siste som forlater den.

 

I går var mine to nieser her for å se på valpene. Det var stas. Nå syns valpene helt tydelig at det er moro med besøk, og enkelte av dem elsker faktisk å få kos. Andre har ikke ro i rumpa til å være stille og kose, de vil heller løpe rundt og leke med de andre.

 

Nå som de er tre uker gamle, åpner jeg opp for at valpekjøpere og andre kan få komme på besøk og se dem. Men ettersom jeg flytter nå til helga, drøyer vi en del av besøkene til neste uke. Så fra neste tirsdag av og resten av juli er det bare å komme på besøk.

 

Kirsti har vært her en tur i dag også og tatt bilder av valpene. I dag prøvde vi å "stille dem opp" på et bord for å ta bilder, og de fikk leverpostei mens de var der. De er selvfølgelig for små til å stå ordentlig ennå, men de fantes ikke redde for å være på bordet. Og leverpostei falt tydelig veldig i smak. Når de blir enda større, stiller man dem opp på bord for å kunne se nærmere på eksteriøret deres, og det er jo greit å gjøre dem vant til dette slik at de ikke blir redde for å stå der. Jeg skal legge inn de bildene litt senere. :-)

Moro med besøk
Men man blir veldig trøtt av det

Kommenter gjerne nyheten:

 • Aud Grete • 29. juni 2011 kl. 20.50.02
  Det skal bli veldig hyggelig at du kommer, Margrethe. Jeg gleder meg til å vise frem valpene. :-)

  Synd dere ikke kommer, Lene, men jeg har full forståelse for at det blir vel langt å kjøre med barn. Men jeg ser frem til å møte dere i august. :-)
 • Lene • 29. juni 2011 kl. 15.51.15
  Heisan. For noen prakteksemplarer. Gleder oss til å se dagens bilder! Utrolig hvor fort de utvikler seg. Vi er hundepassere for tiden, og det gjør gleden over og skulle hente egen valp snart, ekstra stor. Skulle ønske vi bodde litt nærmere så vi kunne ta turen å hilse på, men 12-13 timers kjøretur i løpet av en dag blir noe mye for stort og smått i familien. Etter familieråd har vi kommet frem til at det får holde med henteturen så får vi glede oss ekstra til den:)
 • Margrethe • 28. juni 2011 kl. 21.37.36
  Har gledet meg i hele dag, for å komme hjem å lese siste nytt om valpene. Du er virkelig flink til å oppdatere. Har nedtelling til jeg kommer på besøk :-)

Nyhetsarkiv