Dag 20

I dag har valpene smakt ordentlig hundemat for første gang. De fikk en liten smakebit på valpefôret til Vom & Hundemat. Det falt virkelig i smak. De snuste litt og så slikket de det fort i seg, alle som en. Jeg trodde kanskje noen ville være litt kresne, men der tok jeg feil. Nå skal jeg sakte gi de litt mer for hver dag. Etter hvert vil de også få oppbløtt tørrfôr for valper blandet i, slik at de blir vant til det også.

 

Nå nærmer det seg fort flytting for oss, og jeg føler virkelig at leiligheten bare er et stort kaos. Heldigvis merker ikke valpene noe til dette. De har sin trygge valpekasse, og det er foreløpig deres verden. Men det er ikke lenge til den blir større, og jeg gleder meg til å kunne ha dem ute i den store hagen som på fredag blir vår. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv