Dag 19

I dag har valpene hatt besøk igjen. Min niese på seks år og min kusines datter på 13 år har vært her. Da fikk vi praktisere reglene for hvordan et valpebesøk skal foregå:

 

Når man går inn til valpene, må man være rolig og gå forsiktig. Ingen bruk av høye stemmer.

 

Alle må sette seg ned i valpekassa og sitte stille. Valpene kan gjerne klatre opp i fanget om de vil det selv.

 

Det er ikke lov for barn å løfte på valpene. De beveger seg en del, og det gjør at det er vanskelig å holde dem for barn. Ramler valpene ned, kan de skade seg, og det vil vi unngå.

 

Sover valpene, skal de ikke vekkes, men få være i fred.

 

 

I tillegg til besøket fikk valpene sin andre ormekur i dag. Den smakte ikke noe bedre i dag enn da de fikk sist, men de fikk den i seg. Mens jeg ga dem ormekur, sjekket jeg om det kommer tenner snart. Og det gjør det. Hannen som både gikk og klatret ut av valpekassa først, er faktisk den første som får en tann også. :-) Da er det nok ikke lenge til før resten følger etter.

Slik kan man sitte i valpekassa :-)
Den fingeren smakte godt
Søte som sukker

Når villdyret våkner ...

Kommenter gjerne nyheten:

 • Lene • 26. juni 2011 kl. 21.53.02
  Ja London var topp. Fantastisk by.

  Det blir nok flott for dere alle 15 å flytte på landet:)Litt styr med nedpakkingen men.... Jeg syntes du er god mitt oppi "spedbarnsperioden". Godt du har fått nattesøvnen stort sett tilbake.

  Utrolig gøy å se hvordan de kan sitte nå, og ikke minst at de viser interesse for lek og hverandre.
 • Aud Grete • 26. juni 2011 kl. 21.37.54
  London hørtes ikke dumt ut på denne tiden av året. :-)

  Valpene er utrolig sjarmerende nå, og nå er det ikke lenge til de skal få komme ut og utforske verden ute også. Men først skal vi flytte til huset vårt i helga. Da blir det liv!
 • lene • 26. juni 2011 kl. 21.21.14
  Så gøy å få se bilder igjen etter noen travle dager og en fin tur til London. Mannen i huset har holdt oss alle oppdatert fra dag til dag. Skal si de vokser fort. Nå er de virkelig søte, og nedtellingen til hentedag har begynt her i huset:)

Nyhetsarkiv