Dag 17

I dag har valpene hatt sitt første barnebesøk. Min nevø på 12 år var her for å se på dem før han reiser på ferie i morgen. Valpenes liv dreier seg for det meste om å sove og spise fremdeles, så han fikk ikke sett så mye annet. Men litt liv i dem ble det jo da Lotta kom inn i valpekassa. Ikke lenge etter sovnet alle sammen igjen, og de brydde seg fint lite om at de hadde fått besøk. Lotta og Nemi, derimot, satte veldig stor pris på besøket. Begge to er godt kjent med tantebarna mine og syns det er stor stas å være sammen med dem. :-)

 

Ellers merker jeg nå at valpene sover lenger og lenger mellom hvert måltid, så det er tydelig at melkeproduksjonen til Lotta er på topp. I natt fikk jeg sove i fem timer før de vekte meg og ga beskjed om at de var sultne. Da gikk jeg og satte meg sammen med Lotta i valpekassa en stund. Siden de er elleve stykker må de jo bytte på hvem som skal få mat, og da syns jeg det er greit å passe på litt slik at alle får. :-)

Nemi syns det er urettferdig at Lotta får så mye mat, og her ligger hun og passer på restene etter et av Lottas måltider. Tror hun håper at kulene skal hoppe ut av matskåla og inn i munnen hennes av seg selv. ;-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv