Dag 16

I dag har Anne Cath tilbrakt en god del av dagen i nærheten av eller i valpekassa. Hun syns valpene er både skumle, litt ekle, men samtidig veldig spennende. Jeg måtte le høyt da noen av dem kom bort til henne og sjekket om hun hadde melk til dem. Da var det en liten kattefrøken som fikk fart på seg og hoppet vekk fra dem. En periode da valpene lå og sov, lå både Lotta, Anne Cath og Nemi på rad og rekke utenfor valpekassa. Det så nesten ut som om de passet på valpene, alle tre.

 

Jeg har sett mer tegn til lek blant dem i dag, og for første gang logret en av valpene som en ordentlig flat. Han kom gående bort til meg i kassa og logret da jeg klappet ham. Veldig sjarmerende!

 

Legger inn et par videoklipp av Anne Caths besøk i valpekassa. Der kan dere også se tydelig hvor flinke de har blitt til å gå. Nå går det ganske så fort unna her om de vil fra den ene siden av kassa til den andre. I tillegg har de begynt å sitte som skikkelige hunder. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

 • Aud Grete • 25. juni 2011 kl. 08.26.05
  Valpene er veldig søte, ja. (Helt objektivt sagt ;-)) Anne Cath prøver å leke med dem, men det er nok i tidligste laget. Hun må nok pent finne seg i å vente til de blir noen uker større og får tenner. :-)
 • Anneth • 24. juni 2011 kl. 10.20.41
  Litt artig med nysgjerrige Anne Cath. Valpene ser flotte ut =)
 • Liv Heier • 22. juni 2011 kl. 23.51.08
  små hunder jo... og søte nysgjerrige Anne Cath, min katt lillemy holdt seg på god avstand fra valpekassa
 • Elin • 22. juni 2011 kl. 23.02.13
  Utrolig morsomt å se. Spesielt gøy på den nederste filmen hvor den ene valpen sitter i midten av alle og rugger for å prøve å reise seg. Anne Cath tror vel snart hun er en av dem :o)

Nyhetsarkiv