Valpene er to uker

Helt utrolig at det er to uker siden valpene kom til verden. De har blitt så store på den korte tiden. I dag så jeg de første tegnene til lek blant dem. Det var to som lå ved siden av hverandre mens de prøvde å bite hverandre litt i halene. I tillegg har de prøvd å bite litt på meg, og siden de ikke har fått tenner ennå, er det helt greit. De skjønner nok ikke helt hva de gjør ennå heller. Når tennene begynner å dukke opp derimot, da blir det ikke fullt så moro lenger.

 

I dag hadde de tre største valpene bikket 1,2 kilo. Ettersom de fleste ved fødselen var litt i overkant av 400 g, har de lagt på seg ganske mye. Men nå begynner de å se ut som ordentlige hunder også. Anne Cath hilste på valpene for første gang i dag. Det var litt småskummelt selv om de sov da hun var inne og snuste. Lotta viser helt tydelig at det er greit at katten kommer bort om hun er rolig. Om Anne Cath løper eller bråker, viser Lotta med hele seg at hun ikke liker det, og da holder faktisk Anne Cath seg unna. Hun har nok lært av advarselen hun fikk ikke lenge etter fødselen. :-)

Søster og bror <3

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv