Dag 14

I dag har førstemann greid å klatre over kanten på valpekassa. Jeg tror han fikk litt hjelp av at det var en rundstokk der som han klatret opp på først, men han kom seg uansett ut. :-) Det var forresten den samme hannhunden som begynte å gå først. Nå har jeg fjernet rundstokkene slik at de ikke kan brukes som springbrett for valpene. I tillegg er det også lurt å fjerne dem før valpene blir så store at de kan sette seg fast mellom en stokk og veggen på valpekassa.

 

Etter at valpene har fått mat, er de ganske søvnige, men det virker som om det har skjedd en morsom utvikling nå før de sovner. De syns nemlig det er fint å bli klappet og kost med. Det er så herlig å se på at de ligger der og storkoser seg. En smule vanskelig å skulle konsentrere seg om jobb når man har en gjeng nydelige valper man kunne tenke seg å studere istedenfor.

 

Jeg legger ut to videoer i dag. Den ene er av en hannhund som tydelig syns det er kos å bli klappet. Den andre viser hvor trangt det begynner å bli under matserveringen. Det er jammen ikke lett å finne seg en plass, og for å kunne få seg litt melk må valpene av og til ty til merkelige liggestillinger. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv