Dag 12 i valpenes liv & Nemi fyller åtte år

I går fylte Nemi åtte år. Det er helt utrolig hvor fort årene har gått siden hun kom i hus. Hadde jeg visst da jeg fikk henne, hvor mye som skulle skje i livet mitt fordi jeg fikk meg hund, tror jeg nok jeg hadde skaffet meg hund tidligere. :-) Nemi er en sprek veteran, og jeg tror hun ser frem til å være mer sammen med valpene. I går var hun flere ganger ved valpekassa og hilste på dem. Lotta syns det er helt greit at Nemi kommer og går som hun vil, og Nemi er veldig forsiktig når hun snuser på de små.

 

Åtteårsdagen til Nemi var valpenes dag 12, og utviklingen skjer i en rasende fart i valpekassa. Nå beveger de seg ganske raskt rundt, og kommer ikke Lotta fort nok med melk når de er sultne, protesterer de veldig høylydt. Det er godt vi snart skal flytte til et hus på landet slik at vi ikke vekker alle naboene våre om natta. :-)

 

Kirsti var her på ettermiddagen slik at vi fikk tatt bilder av hver enkelt valp. De var veldig trøtte etter en skikkelig servering fra Lotta, men de er utrolig søte når de gjesper også. Det blir med andre ord veldig mange bilder i dag (alle er tatt av Kirsti Ekstrøm), og en video for å demonstrere lydnivået på valpenes protester. :-)

Umerket hann
Umerket hann
Hann merket høyre foran
Hann merket høyre foran
Hann merket venstre foran
Hann merket venstre foran
Hann merket høyre bak
Hann merket venstre bak
Hann merket under
Hann merket under viser at gutter også kan gjøre to ting på én gang: Han gjesper og tisser samtidig. ;-)
Hann merket dobbelt foran
Hann merket dobbelt bak
Tispe umerket
Tispe merket høyre foran
Tispe merket venstre foran
Tispe merket venstre foran
I spy with my little eye ...

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 19. juni 2011 kl. 20.56.26
    Så hyggelig at oppdateringen er dagens høydepunkt. :-) De blir bare søtere og større for hver dag. Jeg nyter hver eneste dag, for plutselig er åtte uker gått og de er klare for avreise. :-)
  • Liv Heier • 19. juni 2011 kl. 15.24.14
    veldig, veldig søte og store, nei ikke store, men mye større allerede ;)
  • Ivar og Heidi • 19. juni 2011 kl. 12.21.19
    Hei. Kjempeartig at du legger ut både video og bilder av hvalpene.Dette er dagens høydepunkt:-)Dagens video med hvalper som hyler og kaver rundt på ustøe bein fremkalte latter her i huset. Nå lurer vi bare på hvem av disse herlige hannene som blir vår. Navnet er nesten i boks, men vi må se ham først. Fortsatt god helg. Hilsen Ivar og Heidi

Nyhetsarkiv