Dag 10

I dag har det egentlig vært en stille dag i valpekassa. Valpene har sovet mye, så jeg har fått klipt noen flere klør. I tillegg er det noen flere som åpner øynene, så nå blir det stort sett bare video noen dager fremover. Jeg vil være litt forsiktig med bruken av blits på de nye øynene. I dag hadde de tyngste av valpene bikket 900 g. Umerket hann er nå oppe i 960 g med umerket tispe hakk i hel på 940 g. Lurer litt på hvem av dem som bikker 1 kg først, og om det kanskje skjer på dag 11?

 

Valpene er merket på undersiden for at jeg skal kunne holde dem fra hverandre. Det kommer frem på noen bilder, men ikke mange. Men om dere ser noe hvitt på noen av dem, er det altså bare merkingen. Ingen av dem er hvite i pelsen. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Margrethe • 17. juni 2011 kl. 10.09.50
    Så utrolig skjønne valper <3 Det skal bli skøy å følge dem fremover. En av de små kan bli vårt nye familie medlem. Veldig bra at du legger ut video av de :-)

Nyhetsarkiv