Dag 9

I dag har tre av valpene begynt å åpne øynene sine. De er så utrolig søte, så det skal bli moro når hele gjengen har fått dem opp. Det var flere som prøvde seg på fire bein i dag også, og han som prøvde seg i går, var tydelig mer stabil i dag. I tillegg har jeg klipt litt klør. Med en liten negletang for barn gikk det veldig greit så lenge valpen enten sover eller ligger og dier.

 

Lotta har også vært ute på en liten tur i dag for første gang siden valpene kom. Det satte hun tydelig pris på. De fikk mat før vi gikk ut slik at de skulle sovne, og de sov fremdeles da vi kom tilbake. Men det første Lotta gjorde da vi kom inn igjen, var å løpe bort til valpekassa for å sjekke at alt sto bra til. :-)

Synkronsoving
Hele gjengen sover godt etter å ha fått mat.
En av tispene tar livet med ro når hun blir veid.

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv