Dag 6

En fin dag i dag, og Lotta syns det ble litt varmt. Men heldigvis er det ikke så ille for henne nå som valpene har kommet ut og hun slipper den ekstra vekten. Diareen ser ut som om den har gitt seg også, så jeg håper det holder seg slik. Hun trenger jo alt av krefter til å produsere mat og ta seg av 11-banden.

 

I dag har jeg prøvd å klippe noen klør. Det var ikke så lett, nei. Fant ut at jeg har feil redskap, så på tirsdag må jeg gå til innkjøp av rett negleklipper. Det er viktig at klørne klippes slik at de ikke skraper opp Lotta når de skal spise mat.

Koser seg med mamma
Det er slitsomt å spise
En "ubrukt" pote som om åtte uker skal sette sine spor i noen andres liv. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Lene • 13. juni 2011 kl. 16.30.36
    Barna ville vi skulle sende en hilsen å si at valpene var SÅ nydelige. De lurte fælt på om valpen på det ene bildet var den dom skulle til Høllegt:-)

Nyhetsarkiv