Dag 5

Det siste døgnet har det skjedd en del i valpenes liv. De har begynt å lage en del lyder, bl.a. har de begynt med bjeffelyder, og de protesterer også ganske kraftig om de er misfornøyde. Heldigvis skjer ikke det så ofte, så Lotta har tydeligvis nok mat til dem. I tillegg er det nå lett å se at de kan bevege seg mye lettere rundt enn for noen dager siden. Når én valp begynner å spise, tar det ikke lang tid før hele gjengen kommer "løpende" og vil være med på gildet. De er også veldig sjarmerende når de ligger og spiser, for da går halene som noen raketter. :-)

 

Lotta har nå funnet ut at hun ikke trenger å ligge pal sammen med valpene hele tiden. Tror hun syns det er godt å kunne bevege litt på seg igjen, og nå vil hun helst innta mat og drikke på den vante plassen. Dessverre har hun fått diaré i dag. Det er ikke uvanlig etter en fødsel, men jeg håper det går fort over. Har fått kjøpt inn noen bokser med diettfôr som skal gjøre at det går fortere over. Hun har allerede spist to bokser, så det falt tydeligvis i smak.

 

I dag prøver jeg å legge ved en video. Håper alle kan se den. :-)

Lottas valper fire dager gamle

Kommenter gjerne nyheten:

 • sidsel • 14. juni 2011 kl. 17.53.12
  Moro, både Bastian og Nansen lurte veldig på hva dette var for slags lyder. Skakket på hodet og var nesten like søte som valpene!
 • Aud Grete • 12. juni 2011 kl. 23.02.20
  De er veldig ivrige når det kommer til mat. Ligger de og sover når Lotta legger seg ned, tar det ikke lang tid før de våkner og kommer krypende. Denne valpen holdt akkurat på å våkne, så det er derfor den ligger alene. :-)
 • lene • 12. juni 2011 kl. 21.00.42
  Fantastisk!!! Så morro å få se filmen. Håper diareen går fort over så hun ikke mister krefter og melk. Hun er jammen god som tar vare på DEN flokken!
 • Merete • 12. juni 2011 kl. 09.59.56
  morsomt å se videoen;-)
  ganske ivrige til maten..men en valp er ikke sulten?
  skjønner godt at Lotta trenger å komme seg litt ut av
  kassa innimellom..håper diaren går fort over..ha en fin helg!

Nyhetsarkiv