Bilder

Nå kommer det endelig noen bilder fra fødselen og den første dagen. Hjemmesiden har ikke vært helt samarbeidsvillig, men nå kommer jeg meg iallfall inn for å oppdatere. :-)

 

Alt står bra til med mor og barn. Lotta er veldig rolig og fin, og hun drøyer dobesøkene sine så lenge som mulig for ikke å være borte fra valpene. Foreløpig går dagene med til å spise og sove for de små. De er så søte der de ligger. Når de har fått nok mat, slipper de bare taket i patten og ruller seg rundt og sover. Et enkelt liv foreløpig. :-)

Lotta og Anne Cath hviler rett før fødselen starter.
En valp kommer til verden.
Lotta lurer veldig på hva dette er.
En stolt mor.
Maten serveres på senga.
Behagelig sovestilling.

Kommenter gjerne nyheten:

  • Aud Grete • 9. juni 2011 kl. 19.46.40
    Da er det godt dere har noen uker på dere til å bli enige om navnet, men dere ender nok uansett opp med et fint et, tenker jeg. :-)

    Jeg har tenkt lenge på navn til min, men blir ikke helt enig med meg selv. Blir kanskje litt lettere å bestemme seg når de blir litt større og en ser hva slags typer de er. Jeg håper iallfall det. :-)
  • lene • 9. juni 2011 kl. 16.16.44
    Så søte! Nå har Sondre på 10 år og jeg sett på bildene fra i dag, og vi fryder oss. Kjempegøy at du legger ut slik at vi får fulgt med i utviklingen. Diskusjonene ang navn har skutt fart nå som vi vet vi får en hanhund i familien. 5 ulike meninger og forslag:)

Nyhetsarkiv