Vi har fått valper!

I natt, klokka 04.27, kom Lottas førstefødte til verden. Det var ei stor fin tispe som kom først. Omtrent en halvtime senere kom det ei tispe til. Etter det kom det fem fine hannhunder som perler på en snor, før det på nytt kom ei tispe. Etter at disse åtte valpene var kommet, lurte vi på om det kunne være én eller to igjen, men Lotta lurte oss. Hun hadde tre igjen i magen sin, og alle sammen var fine hannhunder. Klokka 11.15 kom sistemann til verden, og Lotta ligger nå og koser seg med en nydelig flokk silkesvarte valper. Hun var kjempeflink under hele valpingen og hadde sterke, fine rier gjennom det hele. Hun virket ikke noe særlig sliten, men nå ligger hun og sover mens valpene koser seg i melkebaren. Det er så fint å sitte og se på hvordan de åler seg fram til maten på en, to, tre. Selv om de er født blinde og døve, har de ingen problemer med å finne fram.

 

Jeg fikk veldig god hjelp under valpingen av Jon André fra kennel Flat Garden og Kirsti fra Nifty Dude. Tusen takk til dere begge. Kirsti tok mange bilder, og jeg vil legge dem ut her så snart jeg får dem fra henne. I mellomtiden legger jeg ut et par jeg har tatt med mobilen.

 

Resultatet av valpingen ble med andre ord tre tisper og åtte hannhunder. Jeg tar kontakt med dere som har skrevet dere på valpeliste i løpet av et par dager. Nå må vi først sove ut og komme oss til hektene etter en helt fantastisk opplevelse. :-)

Stolt mor
Søskenkos

Kommenter gjerne nyheten:

  • sidsel • 8. juni 2011 kl. 09.21.00
    Å, blir helt valpesyk! Gratulerer så mye til Lotta og til deg. Lykke til videre de neste 2 månedene. :-)
  • Heidi • 7. juni 2011 kl. 18.20.41
    Hei. Kor triveligt dette var!! Gratulere så mye med 11 friske fine valper. Nå fortjener dere alle - men mest hundemoren - ro og en god søvn.
    Heidi

Nyhetsarkiv