Det nærmer seg

I dag er det dag 60/61 (alt etter om man regner fra første eller andre paring) i drektigheten og det nærmer seg fødsel. Men alt er fortsatt rolig her i huset: Lotta har god appetitt, sover mye og har en stabil temperatur på rundt 37,5 grader. Det er vanlig at temperaturen synker rundt 1 grad før oppblokkingsfasen og fødselen begynner, derfor måler jeg nå temperaturen 2-3 ganger om dagen. Men det er også vanlig at de mister appetitten før fødselen, og om det stemmer med Lotta, er det fremdeles noen dager igjen til valpene ser dagens lys.

 

De siste dagene har det vært nydelig sommervær her, men Lotta sliter når det blir så varmt. Da prøver vi å holde oss inne og stenge varmen ute. Anne Cath prøvde for andre gang å stjele litt melk hos Lotta i dag, og Lotta bryr seg ikke noe om det. En skal derfor ikke se bort ifra at det om noen uker ligger en gjeng flatvalper og en grå kattunge i melkebaren. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

 • Kristin Håseth • 6. juni 2011 kl. 20.42.29
  He he det blir tøft, med en rekke små sorte valper, og så plutselig noe litt større og grått! Hadde vært moro å se valpene etter hvert som de vokser til, og hvordan Anne Cath kommer til å reagere på dem. :-)
  Lykke til med valpefødselen. Måtte alt gå fint.

  Kristin
 • Aud Grete • 6. juni 2011 kl. 06.34.39
  Takk for det. Nå gleder jeg meg veldig til fødselen er overstått og alt forhåpentligvis har gått bra. :-)
 • lene • 5. juni 2011 kl. 22.20.23
  Hei igjen:) Ja nå kikker vi med stadig større spenning på hjemmesidene din. Så fint at Lotta har funnet roen, og samler krefter til den forestående fødselen. Lykke til begge to:)Hilsen Lene + resten av gjengen

Nyhetsarkiv