Siste uke av drektigheten

Da har vi gått inn i siste uke av drektigheten, så nå er det ikke lenge igjen til resultatet av paringen blir helt klart. Lotta sover nesten hele tiden nå, med unntak av når jeg gir henne mat, koser med henne eller vi går en liten runde. Det er ikke så lett å gå med Nemi og Lotta sammen, for Nemi vil gå fort og Lotta vil gå sakte. Til vanlig er Lotta den som holder farten oppe, men nå syns hun det er mer enn nok å bare rusle litt.

 

Jeg har også prøvd å sitte litt i valpekassa med henne, og da legger hun seg godt til rette med én gang. Men det blir fort litt fullt der, for Nemi vil selvfølgelig også være med, og hun vil helst sitte på fanget mitt. I tillegg kommer Anne Cath som fyker rundt, snuser på alt og vil leke med begge hundene. Jeg må nok sette opp noen grinder rundt valpekassa slik at Lotta og valpene får være i fred der inne de første ukene. Nemi og Anne Cath får ikke hilse på valpene før Lotta gir tydelige tegn på at det er greit.

 

Dagens mål på Lotta er 85 cm rundt bringa og 80 cm rundt buken. Bare siden lørdag har hun økt med 5 cm rundt buken, så nå er det noen som vokser fort der inne. Når Lotta legger seg på siden, er det lett å se at valpene beveger seg nå. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv