Dag 52

I dag har jeg for første gang kjent valpene til Lotta sparke i magen hennes. Det var veldig moro. Jeg har prøvd å kjenne litt etter tidligere også, men har ikke kjent noe. I dag, mens jeg klappet henne på magen og prøvde forsiktig å kjenne litt, var det noen som ga meg et skikkelig spark i håndflaten. :-)

 

I dag har vi også satt opp valpekassen. Den er stor og fin, og jeg håper Lotta vil slå seg til ro i den etterhvert. Hun har allerede prøveligget den, men da jeg gikk inn på kontoret, var det mer fristende å bli med meg dit enn å ligge alene på stua i valpekassen.

 

Dagens mål er 83 cm rundt bringa og 75 cm rundt buken. Jeg lurer litt på hvor mange valper som befinner seg der inne. :-)

 

Bildene er forresten tatt med mobilen, så de er ikke av beste kvalitet. :-)

Kommenter gjerne nyheten:

  • Lene • 29. mai 2011 kl. 21.50.31
    Så gøy:) Hun ser fantastisk fin ut der hun ligger. Håper hun slår seg til ro i valpekassen etterhvert. Flott at du holder oss oppdatert på utviklingen. Gøy å følge med:) Hilsen fra Sørlandet

Nyhetsarkiv