Tre uker igjen

Da har seks uker gått, og det er bare tre uker igjen av drektigheten. Det skal bli veldig spennende å se hva som skjuler seg der inne.

 

Nasjonaldagen tilbrakte vi på langtur i skogen med to innlagte badepauser. Lotta elsker å bade og stuper ut i vannet så fort hun får sjansen. Det samme gjorde hun i dag også, så det er tydelig at magen ikke er til noe hinder foreløpig. Men større blir den for hver dag. Jeg målte henne igjen i dag, og da var buken 66 cm og bringa 77 cm. I går veide jeg henne hos veterinæren, og da veide hun akkurat 33 kg. Det vil si at hun har lagt på seg 5,6 kg i forhold til hvor mye hun veide før vi reiste til Finland.

 

På søndag fikk vi et nytt familiemedlem. Da kom søteste lille Anne Cath hjem til oss. Begge hundene er veldig glad i katter, og ettersom vi skal flytte til et hus i skogen i sommer, må man jo ha katt. Lotta ble helt i ekstase over å se henne, og hun vil stadig bort for å snuse og sjekke at hun virkelig er her. Jeg tror hundene og Anne Cath kommer til å bli veldig gode venner, og nå får jo også valpene muligheten til å bli vant med å ha en katt i samme huset.

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv