Fem uker har gått

Da er det fem uker siden paring, og Lotta begynner å legge seg ut. Ikke bare fordi hun får dobbelt så mye mat som vanlig, men fordi fostrene nå begynner å utvikle seg merkbart. Utviklingen fram til nå har vært beskjeden, men de siste fire ukene skjer det veldig mye. Det er i denne perioden de legger på seg nesten 3/4 av fødselsvekten sin.

 

Morgenkvalmen har heldigvis gitt seg, og Lotta har god matlyst. Bare hun hører det knitre i en pose, kommer hun løpende for å se om det er noe til henne. Hun sover fremdeles mye, og det virker som om hun ikke har satt veldig stor pris på varmen de siste dagene. Hun foretrekker helt klart å ligge på kjølige steder framfor midt i sola. :-)

 

Jeg har forresten målt Lottas livvidde en stund. Moro å se når endringene gjør seg gjeldende der. Til vanlig er Lotta 51 cm rundt buken, men nå er hun allerede oppe i 58 cm. Jeg har ikke veid henne siden vi tok ultralyd, så det må jeg få gjort i løpet av uka.

Kommenter gjerne nyheten:

Nyhetsarkiv